Wie ben ik?

Mijn naam is Martine Zwarthoed en ik ben gepassioneerd door de wereld van het kind. Met een achtergrond als pedagogisch medewerker Jeugdzorg en een HBO-opleiding Pedagogiek, heb ik mijn kennis en vaardigheden verdiept in het begrijpen en ondersteunen van jeugdontwikkeling en ouderbegeleiding.

Als jeugdhulpverlener heb ik verschillende cursussen gevolgd gericht op jonge kinderen. Samen met ouders ga ik dagelijks op ontdekkingstocht om een stimulerende omgeving te creëren voor ontwikkeling en zelfontplooiing.

Naast mijn werk organiseer ik peuterparades bij de bibliotheek in Volendam waar ouders en kinderen spelenderwijs taal en thema's ontdekken.

Na het succes van mijn peuterparades kreeg ik steeds meer vraag om ook groepsactiviteiten te organiseren op onder andere scholen en kinderdagverblijven. Dit heeft me geïnspireerd om mijn eigen bedrijf te starten.

Met KidsExpress wil ik kinderen empoweren, hun zelfvertrouwen aanmoedigen en zelfexpressie stimuleren. Samen bouwen we aan een stevige basis, zodat elk kind kan bloeien en zijn volledige potentieel kan bereiken. Doe je mee?